True Colors 2016

Zondag 24 januari was het True Colors feest in Paradiso Amsterdam! Het was een enorme geslaagde avond. Om 19.00 uur opende Peter van der Vorst het programma waarna Tanja Ineke ging speechen en de prijs Bob Angelo penningen uitreikte aan Gay Pride Amsterdam en Leo Schenk. Daarna kwam minister Jet Bussemaker aan het woord.

Vervolgens was er de bordjesparade, Robert van het Roze Gebaar is op het podium geklommen met 300 andere organisaties. Tanja Ineke de voorzitter van COC Nederland poseerde samen met Robert Klaassen van het Roze Gebaar het bord waarop stond; COC landelijke werkgroep Roze Gebaar. Magisch! Het was een geweldige avond.

roze-gebaar-true-colors-coc-2016
Ook was True Colors zeer toegankelijk voor doven en slechthorenden, er werden namelijk 3 gebarentolken ingezet waardoor de aanwezigen doven en slechthorenden het goed konden volgen.

Bedankt voor de heerlijke feestelijke avond!

Roze Gebaar