Vaar je met ons mee? (UPDATE)

UPDATE: Het inschrijfformulier is inmiddels gesloten. Voor vragen/afmeldingen kun je ons mailen naar [email protected]
communigaytion-boot

Vanaf vandaag (11-5) kunnen deelnemers zich inschrijven voor deelname aan de CommuniGAYtionboat op zaterdag 6 augustus. Wil je graag meevaren en behoor je tot de doelgroep (doof, slechthorend, doofblind, tos, gebarentaalvaardig en LHBT)? Dan ben je van harte uitgenodigd om je in te schrijven.
Op 30 juni sluit de inschrijving, daarna gaan we met het team bekijken hoeveel mensen zich hebben ingeschreven. Er kunnen max 100 mensen op de boot. Hou er rekening mee dat wij veel inschrijvingen binnen krijgen. We gaan ons best doen om ervoor te zorgen dat het goed verloopt.

Voor vragen kun je gerust mailen naar [email protected]
We streven ernaar je mail binnen 5 werkdagen te behandelen.

Met roze wappergroet, 
Team CommuniGAYtionboat, onderdeel van Roze Gebaar.