Gay Deaf on Tour – Gay Pride 2017

Beste allemaal,

Nog even, dan is er Gay Pride 2017 in Amsterdam. Hebben jullie er al zin in? Wij zeker weten wel. Het is van 29 juli tot en met 6 augustus.

Wij willen graag iets met jullie delen. Gay Deaf on Tour organiseert tijdens de Gay Pride week leuke evenementen voor Doven en slechthorenden. Zo kunnen de Doven en slechthorenden ook deelnemen aan de leuke Prideweek in Amsterdam. Ze hebben heel veel leuke activiteiten bedacht, zoals gebarenrestaurant, informatiemarkt, sprekers onder andere Serhat Acagan en verder verschillende International Dove sprekers op zondag, canal cruise met diner, open bioscoop en natuurlijk ook de verkiezingen voor de Mr. Gay, Mr. Bear Gay, Miss Drag Queen en Miss Beauty. Als je op hun website gaat kijken dan kun je zien wat ze nog meer organiseren. Natuurlijk mag de Canal Parade op zaterdag 5 augustus niet ontbreken. Kijk op www.gaydeafontour.org voor meer informatie, tickets en programma. Uiteraard hebben ze ook een Facebook pagina, bekijk het ook voor laatste nieuws.

Wij hopen jullie sowieso te zien tijdens de Gay Pride Week. Gezellig met de Doven onder elkaar!

Wij wensen jullie alvast heel veel plezier.

Roze groetjes!