Word jij onze redacteur?

Ben je actief op social media, maar zoek je een groter publiek? Vind je video’s maken leuk? Weet je alles van WordPress? Ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt in de lhbti-gemeenschap, weet wat daar leeft en wil je daarover doven en slechthorende informeren? Vrijwilliger worden bij een organisatie die er toe doet?

Dan is Roze Gebaar op zoek naar jou!

Roze Gebaar wil graag meer gebruik maken van de website, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en onze Nieuwsbrief en zoekt hiervoor een of meer enthousiaste redacteuren. Als redacteur

Als redacteur draai je mee in de werkgroep en woont vergaderingen van de werkgroep bij. Je draagt bij aan de vergroting van de naamsbekendheid van Roze Gebaar, promoot de activiteiten die we organiseren en de vele lhbti-activiteiten die we inclusief maken door de inzet van tolken gebarentaal en je maakt daar korte multimedia verslagen van.
De multi-media boodschappen stem je zo nodig af de communicatie medewerkers van COC Nederland.
Als je een communicatie-opleiding doet of hebt gedaan, dan is dit de plek om veel ervaring op te doen!

Roze Gebaar is een werkgroep van COC Nederland. Als vrijwilliger bij Roze Gebaar onderschrijf je de doelstellingen van het COC en Roze Gebaar. Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst.

Je behoort tot de doelgroep dove/slechthorende lhbti’s en bent Nederlandse gebarentaal machtig.

Heb je interesse? Mail dan naar [email protected]